Din beställning

När skickas min beställning?
Om du beställer måndag – fredag innan klockan 17:00 skickar vi dina varor samma kväll. Om du beställer efter klockan 17 eller under en helg eller röd dag så skickar vi ditt paket kommande vardag.

Hur mycket kostar frakten?
Vi bjuder på frakten, oavsett var du bor.


När mottar jag mina varor?
Vi skickar alltid din beställning samma dag som du beställer eller nästkommande vardag. Leveranstiderna nedan är ungefärliga, under vissa perioder kan det ta längre tid.

Vilka regler gäller för retur och byte?

Om paketen är oöppnade erbjuder vi 14 dagars retur och byte. Vänligen kontakta oss om du vill returnera eller byta beställda produkter.


Hur kan jag betala på OakHair?
Hos oss kan du betala säkert med Visa, Mastercard, Maestro, American Express och JCB. Du kan också betala med faktura via Klarna.

Varför kan jag inte returnera håret om paketet är öppnat?

Eftersom att äkta hår räknas som en hygienisk vara accepterar vi inte retur på öppnade produkter för våra kunders säkerhet.

Håret

Vilken färg ska jag välja?
Vi erbjuder många olika färger att välja mellan. Ditt hår måste inte matcha löshåret exakt eftersom OakHairs löshår är färgat på ett sätt så att det passar många liknande hårfärger. Om du har flera olika färger i ditt hår kan du köpa två paket med olika färger för vara säker på att det passar in. Om du behöver mer hjälp med att välja färg kan du kontakta oss och skicka en bild på ditt hår så försöker vi hjälpa dig. När du mottar håret kommer du att kunna se färgen genom paketet. Om den då inte skulle matcha kan du alltid skicka tillbaka paketet till oss inom 14 dagar – se bara till att inte öppna paketet..


Vilken metod ska jag använda?
Det finns för- och nackdelar med alla hårförlängningsmetoder och vilken som passer dig är väldigt individuellt och beror på ditt hårskick. Vi rekommenderar att du rådfrågar en frisör eller hårförlängningsstylist när du ska välja metod. Clip on hair extensions är lätta att sätta i och ta av själv och de är lätta att ta hand om. Man måste dock ta ut dem varje kväll innan man lägger sig. Stick hair (mikroringar) och keratinvaxförlängning är semipermanenta och kan hålla 3-4 månader innan de måste sättas om. De kräver också en del vård. Tape extensions är också semipermanent och håller i upp till 2 månader innan de måste sättas om. De kräver också en del vård.


Hur tar jag hand om min hårförlängning?
Hur du tar hand om din hårförlängning beror på vilken metod du använder dig av samt om du använder äkta eller syntetiskt hår. Vi har specificerat våra vårdrekommendationer för olika metoder och hår under fliken Vård på produktens sida i shoppen.


Hur mycket hår behöver jag?
Hur mycket hår du behöver beror på längden och tjockleken av ditt eget hår men också på vilken look du är ute efter. Vi har specificerat våra rekommendationer på de olika förlängningars kategorisidor.


Var kommer håret ifrån?
Allt vårt äkta hår är indiskt hår av remy-kvalitet som är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet.


Hur länge varar hårförlängningen?
Hållbarheten på vårt löshår beror på vilken metod du använder, hur ofta du bär löshåret samt hur väl du tar hand om det. Våra äkta clip on extensions varar allt från tre månader och upp till ett år. Vårt stick hair, nail hair och tape extensions i äkta hår varar 2-6 månader beroende på hur väl du tar hand om dem. Anledningen till att dessa hår inte håller lika länge beror på att man har löshåret i håret varje dag.