#613 Platinablond - Hårträns

699.00 kr
✔ I lager
Leveranstid 1-3 vardagar.
-
+

#613 Platinablond - Hårträns

BESKRIVNING

Har blondiner roligare? Det föreslår i alla fall de kvinnor som har denna fina hårfärg! #613 är en platinablond ton som de flesta kvinnor uppnår med blekning Denna hårfärg har under många årtionden setts hos några av världens främsta sexsymboler – Marilyn Monroe, Madonna och Christina Aguilera bland andra, men passar också de rock-chica kvinnorna så som Gwen Stefani och Lady Gaga.

Med en hårträns från OakHair kan du förlänga håret med många olika metoder, eller bara använda den till frisyrer som kräver mer hår och volym. Håret är gjort av 100 procent äkta hår av Remykvalitet, som innebär att alla hårstrån vänder åt samma håll så att håret håller sig fint väldigt länge.

Hårtränsen kan användas till Clip On-förlängning om du själv syr fast clips i håret, till Nail Hair-förlängning om du själv sätter fast keratinvax eller till weaving-metoden där man flätar det egna håret och syr in hårtränsen i flätorna. Möjligheterna är många!

Tränsen är 100 cm bred (se mer under Detaljer), vilket räcker till en hårförlängning för dig med tunt, normalt och tjockt hår.

Om du har fler frågor kan du kontakta oss.

 

DETALJER

Färg: #613 Platinablond

Längd & Vikt:
50 cm (19.6") / 60 cm (23.6"). 100 gram hår.

Bredd:
100 cm

Ett paket består av:
Hårträns och 20 lösa clips.