#27 Mellanblond- Tape On

499.00 kr
✔ I lager
Leveranstid 1-3 vardagar.
-
+

#27 Mellanblond- Tape On

BESKRIVNING

Denna varma, mellanblonda nyans är en elegant hårfärg som bärs av många kändisar. Honungsblonda hårstrån kombinerat med guldblonda hårstrån utgör denna hårfärg som passar alla med varma nyanser av blont i håret.

Med Tape Hair Extensions från OakHair kan du få längre och tjockare hår som håller i upp till två månader. Håret är gjort av 100 procent äkta hår av Remykvalitet, som innebär att alla hårstrån vänder åt samma håll så att håret håller sig fint väldigt länge.

Våra Tape Extensions består av löshår som sitter fast i en genomskinlig silikonträns som är skapad för att likna din hårbotten. På silikontränsen finns tejp som man fäster till sitt eget hår. Fästena blir platta och lämpar sig därför särskilt väl till de som har tunt hår.

Ett set består av 20 olika delar som är 3 cm breda med tejp på (se mer nedan)

Ett set räcker till en förlängning för dig som har tunt hår och vi rekommenderar två set till dig som har normaltjockt eller tjockt hår eller önskar riktigt mycket volym.

Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta oss.

OBS! OakHair rekommenderar att du får hjälp av en frisör eller annan kunnig när du ska sätta fast dina Tape Hair Extensions!

 

DETALJER

Färg: #27 Mellanblond

Längd:
50 cm / 60 cm

Ett set består av:
20 tränser med tape, ca 3 cm breda/st